martedì 19 giugno 2012

Pizzette di sfoglia

Un'altra ricettina veloce per lo spuntino degli Europei

Ingredienti:
1 rotolo di pasta sfoglia,
2 cucchiai d’olio,
passata di pomodoro qb,
mozzarella qb,
una manciata di capperi,
origano qb,
sale.

Procedimento: ritagliare la pasta sfoglia a dischetti con l’aiuto di una formina per biscotti o con un bicchiere. In una ciotolina emulsionare l’olio, la passata di pomodoro e il sale. Spennellare le pizzette con questo composto. Cuocere in forno per 15 minuti circa a 180 C°, sfornare e disporre sulle pizzette dei cubetti di mozzarella, qualche cappero e l’origano. Completare la cottura infornando ancora per 5 minuti.
Ricetta tratta dal sito "gustoblog"

3 commenti:

  1. It's an remarkable post in support of all the internet viewers; they will obtain benefit from it I am sure.


    my blog diet plans for women to lose weight (dietplansforwomentoloseweightfast.com)

    RispondiElimina
  2. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's truly informative.
    I am going to watch out for brussels. I'll be grateful if you continue this in future.

    Many people will be benefited from your writing. Cheers!


    Also visit my site InellGMarrison

    RispondiElimina
  3. Hi to every body, it's my first pay a quick visit of this webpage; this blog includes amazing and genuinely fine data in support of visitors.


    Take a look at my web blog; BonnyCHeingartner

    RispondiElimina