Ingredienti:
Olive bianche belle
grosse e sane
Origano
Peperoncino
Sale
Olio Extravergine
d'oliva
Preparazione
Con un sasso di
fiume schiacciate le olive ed estraetene il nocciolo, che eliminerete.
Mettete le olive
così schiacciate in acqua corrente e lasciatevele per un paio di giorni, finché
non avranno perduto completamente l'amaro.
A questo punto
asciugatele, mettetele nei vasetti, alternandole con un po' di sale, un po' di
origano, un po' di peperoncino, e riempendo alla fine il vaso con olio
extravergine di olive.
Fatele maturare un
paio di mesi prima di gustarle.
Hey there! Someone in my Facebook group shared
RispondiEliminathis website with us so I came to look it over. I'm definitely
enjoying the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!
Fantastic blog and terrific style and design.
Also visit my web blog ... minecraft games
whoah this weblog is magnificent i love studying your
RispondiEliminaarticles. Keep up the good work! You recognize, many people are
hunting around for this information, you can help them greatly.
Here is my webpage ... Paramotor hang gliders - Paramotor